tiistai 4. marraskuuta 2014

Anopin naapurissa

Anopin naapurissa -blogin piti alun perin kertoa meidän perheen kodin rakentamisesta appivanhempieni kanssa samaan pihaan, anopin naapuriin. No, niinkuin monessa taloprojektissa käy, ei meidänkään kotisuunnitelmat ole vielä valmiit ja projekti venyy aikaan x. Miksi hukata hyvä blogipohja? Miksi kirjoittaa väkisin ja hyvin harvoin painonhallinnasta, jota fat overdose blogini käsitteli? Kaipaan kuitenkin hyvin usein kirjoittamista ja ajattelin tälläisen perheblogin olevan ajankohtaisempi ja enempi meidän elämäntilanteeseen sopiva. Toki en sitä painonhallintaa ja muuta siihen liittyvää hukkaa, ehkäpä jotakin juttua tänne voin asian tiimoilta kirjoitella. Onhan se roolissa kuitenkin arjessani.


Niin on meidän perheen aurinko, Alpo (melkein 11kk) muuttunut kuukausien saatossa (ehkä vähän äitikin) kuten kuvista huomaa. Vauvasta on tullut iso poika, joka aloitti eilen päivähoidon. Palasin sairaalan sykkeeseen neljänä päivänä viikossa ja koitan tasapainotella työn, kodin, ystävien ja treenaamisen kanssa. Miten ihmiset pystyy ja ehtii kaikkea? Tätä jaksan hämmästellä näinä ensimmäisinä päivinä kun painan pään tyynyyn uupuneena klo 19:45.

Toivottavasti blogini löytää lukijakuntansa. Tutustu muutamat hetket ja kerro kaverillekin. Kommentoida saa vapaasti ja pitääkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti