perjantai 14. marraskuuta 2014

Karhunpoika sairastaa

Niin on rantautunut nuhakuume meidän perheeseen. Poika ei ole oma iloinen itsensä, vaan kipeä ja kiukutteleva. Älkää antako seuraavan kuvan hämätä :) kyllä se kiukuttelee.


Viimeiset pari yötä on sujunut kuitenkin olosuhteisiin nähden tosi hyvin. Alpo on saanut nukutuksi, vaikka onkin räkänen. Sänky muistuttaa pystyasentonsa vuoksi lähemmin liukumäkeä kuin sänkyä mut kyl se kohoasento helpottaa. Apua oloon on haettu myös perus Panadolista ja Physiomeristä. Physiomer avaa tukkoista nenää. Räkäimuria en oo nyt käyttänyt niin paljoa, mut sekin on käden ulottuvilla jos limamäärä lisääntyy.


Viimeksi Alpolla oli pieni flunssa elokuussa, joka meni suht kuumeettomasti ohi. Tää on nyt eka kerta kun se on oikeesti kuumeinen ja nuutunut. Onneksi ruoka on maistunut vielä suht ok pikku potilaalle. Poika osaa tehdä voimakkaalla tahdolla hankalaksi niin lämmönmittaamisen kuin nenän niistämisenkin. Vielä oon käyttänyt Panadol suppoja kun vauvasta on kyse. Alpo yökkii mikstuuran, joka kyl olisi tehokkaampi kuumelääke supon sijaan mut mennään näillä nyt. Toivottavasti isompana uppoisi toi makee mömmö paremmin (nii vissiin, toivossa on hyvä elää).

jumpsuit: Lipfish



Toivottavasti pojan tauti helpottaa viikonlopun aikana, kun ens viikolla olis kyllä ohjelmaa ja asioita joita olisi helpompi tehdä terveen vekaran kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti