keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuoden vika ja eka

Tästä alkaa vuoden vika postaus ja eka korvatulehdus. Niinhän siinä kävi, et joulunajan kuumeilut pahenivat ja Alpolla todettiin ensimmäinen korvatulehdus eilen. Onhan tota flunssaa summuuta ollut, mut nyt tiedän millaista se on kun lapsi on "oikeasti" kipee. Viime yö meni pari tuntia nukkuen ja muutoin valvoen. Alpon mielestä pitäisi kävellä kämppää ympäri, poika sylissä. Jos istahdat alas tai laitat lapsen sänkyyn alkoi ihan jäätävä tappelu, itku ja huuto. En oo tottunut oleen sormi suussa miettimässä et pitäskö vai mitä pitäs. Mihin se varma hoitaja Jenni häviää kun oma lapsi itkee ja on kipeä, etkä osaa tai ymmärrä auttaa. Uskon näiden fiilisten olevan jokaisella äidillä (ainakin näin työkaverit koittivat vakuuttaa) mietinkin vain et tuleeko sellasta varmuutta koskaan?
Alpon asu: body Polarn O. Pyret, housut: Gugguu

Toivottavasti toi antibiootti alkaa pian auttamaan. Buranalla ja Panadolilla kuume on kivasti laskenut aina muutamaks tunniks ja Alpo on jaksanut vähän touhutakin. Ruokailuista kannan jäätävää stressiä, kun poika ei oo syönyt yli viikkoon kunnolla. Maitoo se kyllä juo, mut sekin tuntuu vaan lisäävän rään määrää.


Alpon asu: body Nosh housut: Me&I

Melkein jokaisessa blogissa on näkynyt koosteita ja yhteenvetoja kuluneen vuoden tapahtumista. Näin väsyneenä ja valvoneena en moista koostetta saisi väännettyä (ainakaan ilman kirjoitusvirheitä ja selkokielistä tekstiä). Sanotaanko näin, et kulunut vuosi on ollut elämäni paras ja yksi rankimmista. Se on ollut äitiyteen kasvamista. Paljon olen saanut ja jostain olen opetellut luopumaan. Tästä on hyvä jatkaa.

Toivottelen kaikille hyvää uutta vuotta 2015!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti