sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Ihka ensimmäiset syntymäpäiväjuhlatAlpo oli syntymäpäiväjuhlia edeltävän yön mummulassa hoidossa, jotta iskä ja äiti saa juhlia edellisen illan ja siivota juhlia varten seuraavan aamun. Viesti kantautui kotiin, et poika oli nukahtanut vasta puoli yksitoista (heh, samaan aikaan kun ne juhlimassa olleet vanhemmat). Alpo nukkui aamulla pitkään ja olin aivan vakuuttunut, ettei poika ehdi nukkua päiväunia ennen vieraiden tuloa. Onneksi olin väärässä, poika nukkui ja jaksoi täydellisesti koko juhlapäivänsä.


Oltiin kutsuttu hirvee määrä sakkia. Portautettiin tuloaikoija, ettei ryysis kaatuisi päälle ja kivasti mahduttiin tänne 70 neliöön.
Tarjottavista olin päättänyt olla ressitön. Mulla on ollut täysi työviikko tässä alla ja tiesin etten jaksa leipoo aamusta iltaan. Tein vain juustokakut, jotka hoitivat täytekakun virkaa.  Mummujen avulla saatiin tarjolle muitakin herkkuja. Oli ihanaa nähdä kaikkia sukulaisia ja ystäviä, osaa liian pitkästä aikaa. Itkuilta vältyttiin ja lepsetkin leikkivät kauniisti. Synttärisankari väsyi vasta puoli seiskan aikaan kun viimeiset vieraat olivat paikalla. Vaihdettiin yökkärit ajoissa, että unen yllättäessä poika saataisiin suoraan sänkyyn. Alpo oli täydessä unessa heti vieraiden lähdettyä klo 20. 

Kiitos kaikille, jotka pääsivät juhlimaan kanssamme ja teitte päivästämme kauniin. Lahjoja tuli liikaa, ehkä niistä pitää kirjoittaa ihan oma juttu.

Hyvää syntymäpäivää sinulle rakkain, hyvää syntymäpäivää, toivotan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti